Reklamfoto/Reklamfilm

Rörligt material blir allt viktigare för företag för att nå ut med sin marknadsföring.

Film väcker känslor och skapar behov som inget annat medium. 

Reklamfoto/Reklamfilm

Rörligt material blir allt viktigare för företag för att nå ut med sin marknadsföring. Animationer som kombinerar rörlig grafik med ljud är ett kostnadseffektivt alternativ och skapar goda möjligheter att nå fram med sitt budskap. Det är ett roligt format utan fysiska begränsningar, men ibland räcker det med en traditionell reklamfilm för att ett företag ska lyckas bygga upp och stärka sitt varumärke. Det handlar om vilket budskap man ska förmedla och vilka kanaler man vill använda. Advisory producerar inga långfilmer, men vi hjälper dig gärna med reklamfilmer. En reklamfilm ska förmedla ett specifikt budskap på en väldigt begränsad tid och kan användas för tv men även på olika digitala plattformar som till exempel webbplatser och sociala medier. Du når ut till många människor på en och samma gång och kan skapa en god varumärkeskännedom.

FOTO & FILM – REFERENSER

4

FOTOGRAFERING - KJELL BERGSTRÖM BIL

Vi fotograferade Kjell Bergström Bil för att fylla upp deras bildbank. Dessa bilder används i kampanjer, sociala medier och för att piffa upp  hemsida. Vi tog även fram rörligt material som visar upp lokalen och verksamheten både från luften och marken. Detta material användes bland annat som en rörlig personlig header på deras nya hemsida.

 

5

DRÖNARFOTO - KRONFÖNSTER

Kronfönster var i behov av att bygga upp sin bildbank. De behövde bilder till grafiskt material och kampanjer men även till deras hemsida. Från marken och luften fotograferade och filmade vi Kronfönsters skjutparti från en av deras populära kollektioner.

4

FOTOGRAFERING - KÖK 11

KÖK11 behövde nya bilder till hemsidan i samband med en julkampanj.  Vi passade på att även ta bilder från köket och restaurangen för att använda i framtida kampanjer, sociala medier och på hemsidan. 

5

PRODUKTFOTOGRAFERING - MOLINS GULD

Molins Guld i Kalmar har ett exklusivt utbud av vigsel och förlovningsringar som de behövde få fotograferade. Dessa fotograferades med rekvisita för att framhäva den rätta känslan och göra bilderna användbara på såväl skyltar, annonser, hemsida, kampanjer och Sociala Medier.

VÄXK KÄNSLOR OCH SKAPA BEHOV

Film väcker känslor och skapar behov som inget annat medium. När du lägger ut en reklamfilm på sociala medier kan dessutom filmen delas vidare och spridas av dina användare. När du anlitar oss får du en professionell reklamfilm som framställer och förmedlar ditt företag på bästa sätt för att öka försäljningen och skapa större engagemang. Reklamfilmen ska förmedla ditt budskap och snabbt fånga tittarnas uppmärksamhet. Humor i reklamfilmer kan vara en väg att nå ut till mottagarna, men det viktigaste är att filmen är kreativ, att den skapar en wow-känsla och att den är minnesvärd. Vi sätter oss in i ditt företag för att få en ökad förståelse för produkten, kundgruppen och företagets mål och värderingar och vi hjälper till med allt från idé, filminspelning och redigering till färdig reklamfilm. Kontakta oss på Advisory så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar med foto och film!

ALEX TIPSAR

– Content Creator på Advisory

– Har du några tips på hur du får ut det mesta av att skapa content till sitt företag

-Självklart har jag lite tips! 
Att skapa film i dagens mediabrus är inte alldeles enkelt, många underskattar utmaningen vilket gör att filmen ibland faller platt. Det är därför viktigt att veta i vilket syfte man behöver content – Budskap, stämningar, känslor, upplevelser eller allt på en och samma gång?

För att få ut det mesta av att skapa content som berör till sitt företag så måste man först gå igenom lite frågeställningar: Hur vill ni att andra ser på och uppfattar ert varumärke? Är det kanske ett lite mörkare, mystiskt tema som behövs? eller kanske mer ljust, fräscht och elegant?

Detta är viktigt för att det ska klaffa så bra som möjligt med varumärket men även skapa riktigt grymt och kontinuerligt tema på era SoMe och er hemsida. Vad är de viktigaste delarna att visa upp från er verksamhet?

Vad är det egentligen som är viktigt att konsumenten ser och vad är det som faktiskt är intressant och fungerar som kampanjer? 

Hittar man svaret på dessa frågor så har man en riktigt bra grund för att få fram grymt content! Alla företag är olika så en skräddarsydd lösning är den bästa lösningen.