Webbproduktion

Oavsett vilken typ av hemsida du behöver så kan vårt erfarna team skapa den åt dig.

Vi skapar också hemsidor som du själv kan sköta och administrera. 

Webbproduktion

När vi arbetar med webbproduktion och att skapa nya hemsidor för företag och andra organisationer så är vårt fokus alltid att den design vi levererar ska vara genomtänkt och fungera för just dina användare och på de plattformar som är aktuella för din målgrupp. Vi arbetar med erfarna webbutvecklare, webbdesigners, copywriters och andra för att skapa både ett utseende och ett content som är användarvänligt och som går att utveckla i takt med att dina behov förändras eller att nya tjänster tillkommer. Eftersom vi ofta använder oss av WordPress är det enkelt att utveckla hemsidan med nya funktioner och tjänster. Allt som behövs är en god design i grunden och en kunskap kring hur din hemsida ska användas. Redan i designprocessen går vi igenom behov, strategi, funktioner och annat som är av betydelse för hur din hemsida ska fungera för dina kunder. Detta följer vi sedan upp och vi hjälper gärna till med att fortsätta utveckla din hemsida över tid.

Hemsidor – referenser

4

HEMSIDA OCH WEBSHOP - KRONFÖNSTER

Kronfönster behövde en ny hemsida som gick i linje med företagets affärsmål och vision. En helt ny hemsida byggdes med en omfattande webbshop med enkla flöden, som laddar snabbt och är smidig att uppdatera.

5

HEMSIDA - XO DANCE ACADEMY

Xo Dance Academy behövde en logotyp och en hemsida till deras nya dansstudio. En kreativ hemsida ,ed unik design skapades för att återspegla deras unika, moderna utbud.

4

HEMSIDA - STENS CHARK

Stens Chark är ett charkuteri i Åseda som levererar några av Sveriges allra bästa och finaste charkprodukter. En ny hemsida gjordes för att underlätta för företaget att nå ut med information om produkter och tjänster.

5

HEMSIDA - WÄXJÖ PLÅT & MONTAGE

Tillsammans med Wäxjö Plåt & Montage har vi tagit fram en ny hemsida. Den är modern, personlig och med en enkelt struktur. Detta för att ge besökaren den rätta känslan och skapa enkelhet för kunder att hitta den information de söker. 

SKRÄDDASYDDA LÖSNINGAR

Oavsett vilken typ av hemsida du behöver så kan vårt erfarna team och våra samarbetspartners skapa den åt dig. Vi går tillsammans igenom ditt företags övergripande strategi och mål för att sedan lämna förslag på en design som vi kan lansera och implementera. Vi utvecklar din hemsida för att den på bästa sätt ska fungera för din verksamhet och dess inriktning. Det betyder att vi också kan hjälpa dig med skräddarsydda lösningar som uppfyller de flesta behov som du har idag, men även de som kan uppstå i framtiden. I konceptet open source ingår att det är relativt enkelt att både skapa och implementera befintliga funktioner även efter att hemsidan har tagits i bruk. Vi skapar också hemsidor som du själv kan sköta och administrera. WordPress är nämligen en plattform med open source, vilket gör det möjligt för dig att vidareutveckla den på egen hand.

KRISTOFFER TIPSAR

- Tekniker på Advisory

Vi frågar vår kollega Kristoffer - Har du några tips eller råd hur man ska tänka kring utveckling av sin webbplats?

”Jag tycker att man skall ha i åtanke att det ofta kan vara betydligt knepigare att implementera saker än att tänka ut dem. Det är ofta många rörliga delar som kan påverkas av till synes små förändringar. En knapp är sällan bara en knapp så att säga, den skall ju göra något också, något som inte alltid syns men kan ha en stor påverkan. 

Så ett värdefullt tips är - ha inte för bråttom. Saker tar ofta längre tid än man först tror, vissa problem som kan uppstå är svåra att förutse och något man får lösa när man väl stöter på dem. Fundera på om det är något annat som påverkas av det som skall implementeras. Det är inte helt sällan saker man vill ändra på skapar en slags kedjereaktion och i själva verket blir till flera saker man måste ändra på. Formulera ert problem så tydligt och exakt ni bara kan. Ju tydligare ni kan beskriva ert problem desto lättare blir det att hitta en konkret lösning på det.

Diskutera, skriv, rita eller vilket som passar er bäst. Vad exakt är problemet ni vill lösa?”